Kategori: Spørsmål og svar

none

Våtmark, hva du skal gjøre
Våtmark, hva du skal gjøre

Velkommen! Hjelp meg med å finne en vei ut. Vi kjøpte et fint, koselig hus i landet. I nærheten av skogen, gode naboer, ikke langt fra byen. Men nettstedet vårt er veldig boggy. Hva kan gjøres i dette tilfellet? Hvordan utstyre det? Tagger: Landskapsspørsmål 1909 visninger | 23.10.

Jeg spiste hvem som kan hjelpe.
Jeg spiste hvem som kan hjelpe.

Et gråblått belegg dukket opp på grantrærne, hva er det og hvordan man takler det. Bilde vedlagt. 508 visninger | 07/02/2016 08:15 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen på landet spiser rødbeterblad og gulrotblader. Hvem er dette? og hvordan håndtere dem? Takk for tidligere spurt Victor Hva slags skadedyr og hvordan kurere planten?

Kjære lesere, hvordan plante fjellaske
Kjære lesere, hvordan plante fjellaske

Velkommen! I mange år nå har jeg prøvd å dyrke fjellaske i området mitt, men alle forsøkene mine er forgjeves. Jeg planter om høsten, tåler et lite tre i urea, vann etter behov, og om våren, fra år til år, observerer jeg tørre pinner! Hva gjør jeg galt? Tagger: Sykdom, Sykdom 558 visninger | 30.06.

Cannes kultivering og pleie funksjoner, reproduksjon
Cannes kultivering og pleie funksjoner, reproduksjon

Denne blomsten pryder blomsterbedene i byen, men jeg la merke til den bare i et av sommerhusene - det ser veldig uvanlig ut, nå vil jeg også plante en i sommerhuset. Fortell meg hva det heter? Hvor kan jeg kjøpe den? Hvordan plante, pleie og avle? Tagger: Planter 561 visninger | 29.

Enheten til dammen for å redusere vannforurensningen i landet
Enheten til dammen for å redusere vannforurensningen i landet

Jeg trenger virkelig et tjern i landet for å samle grunnvann, d.v.s. uten film. Vennligst forklare detaljene i byggingen av et slikt reservoar. 281 visninger | 12/01/2017 20:21 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte. På hytta min spiser noen rødbeterblader og gulrotblader. Hvem er dette?

Purslane dyrking etter spiring
Purslane dyrking etter spiring

God kveld alle sammen! Partulak sås for første gang. Han steg opp på tredje dag unisont, men spirene er bittesmå, bladene er bittesmå, stilkene er bittesmå! Og nå sitter jeg, vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med det? Åpen film eller ikke? Dryss? Og skummelt å strø! Såing overfladisk. Tagger: Sykdom, frøplante 424 visninger | 27.

Metoden for å skygge frøplanter fra solen
Metoden for å skygge frøplanter fra solen

For skygging av strekkmerker fra solen, på plastvinduer er det praktisk å henge små kroker med borrelås. Jeg henger et stykke tyll eller gasbind på dem. Jeg klipper tyllen til bredden på hver halvdel av vinduet. Så plantene føler seg bra og blir ikke brent av solen. I fremtiden fjerner ikke disse krokene, de forstyrrer ikke og forblir neste år.

Er daikon og reddik kompatible
Er daikon og reddik kompatible

Jeg er generelt en tekanne i hagearbeid, men det hendte slik at jeg arvet en liten tomt og jeg ønsket å plante litt av den på den, inkludert daikon og reddik. Men jeg vet ikke om de kan plantes sammen, hvor kompatible de er. Hva kan du plante med disse avlingene?

Vil Kalanchoe overleve
Vil Kalanchoe overleve

Kjære blomsteroppdrettere! For omtrent tre måneder siden skar jeg av toppen av Kalanchoe, fordi oversvømmet røttene! Er det noen sjanser for blomstrens utvikling og liv? Tusen takk Tagger: Planter 178 visninger | 07/12/2016 09:30 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen spiser rødbeterblader og gulrotblader i dachaen min. Hvem er dette?

Å dyrke en vannlilje fra en pære
Å dyrke en vannlilje fra en pære

God dag! Jeg var ved sjøen, jeg så en flytende lilje. Da jeg fikk det, var det en pære i stedet for røttene. I størrelse og form ser det ut som en ananas, knoppene var forfalt, siden liljen ganske enkelt fløt. Han rev av store blader, renset knollen fra råte hjemme og klippet av alt på slutten, og etterlot bare toppen av knollen med et vekstpunkt, siden resten var råttent og luktet veldig dårlig.

Syke pærer
Syke pærer

For to dager siden oppdaget jeg at noen av skuddene på pæren var tyknet, toppknoppene var borte, skuddet tørket ut og svarte. På snittet så jeg at kjernen allerede var brun, og deretter til hovedgrenene var skuddene fremdeles sunne, grønne. Si meg, hva slags sykdom kan det være, og hvordan kan pærer behandles?

På hytta mi spiser noen rødbeterblader og gulrotblader. Hvem er det? og hvordan håndtere dem? Takk for tidligere
På hytta mi spiser noen rødbeterblader og gulrotblader. Hvem er det? og hvordan håndtere dem? Takk for tidligere

Tagger: hvordan du skal takle dette dyret 224 visninger | 07/01/2019 11:21 Nylige spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte. På hytta min spiser noen rødbeter og gulrotblader. Hvem er dette? og hvordan håndtere dem? Takk for tidligere spurt Victor Hva slags skadedyr og hvordan kurere planten?

Dyrker jordbær fra gjenværende plante.
Dyrker jordbær fra gjenværende plante.

Jeg vil plante et jordbær til reparasjon. Hva slags jordbær kan du anbefale å plante i landet ditt? Hvor vanskelig er det å ta vare på, og hva er finessene og funksjonene hvis du dyrker slike jordbær? Takk for tipsene. 282 visninger | 08/12/2017 11:03 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (a) På hytta min spiser noen rødbeterblader og gulrotblader. Hvem er dette?

Et verktøy for å ha en epleavling hvert år
Et verktøy for å ha en epleavling hvert år

Det er varianter av epler som bærer frukt om et år. Det er en vei rundt denne regelen: kryssvaksinasjon. Jeg plantet Golden på Semerenko på ett tre, og omvendt - på et annet. For nysgjerrighetens skyld. Det viste seg at i et magert år for "mor" treet, grener det på et annet tre fra avlingen. Tagger: Skadedyr, grønnsaker 362 visninger | 25.

Vil aquilegia blomstre det første året
Vil aquilegia blomstre det første året

Sadovodochki, vil aquilegia blomstre det første året, hvis det nå er plantet på balkongen (Moskva-regionen)? Tagger: Planter 440 visninger | 03/31/2016 15:36 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen spiser rødbeterblader og gulrotblader i dachaen min. Hvem er dette?

Tomato Golden Koenigsberg vokste opp med svinehale
Tomato Golden Koenigsberg vokste opp med svinehale

Her er en Golden Koenigsberg vokst opp med en svinehale Tagger: Grønnsaker, Gjødsel 548 visninger | 08/08/2016 23:40 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen spiser rødbeterblader og gulrotblader i landet og hvordan håndtere dem? Takk for tidligere spurt Victor Hva slags skadedyr og hvordan kurere planten?

Hjelp med å identifisere planten!
Hjelp med å identifisere planten!

Hjelp deg med å identifisere planten. Den vokser raskt nok. 699 visninger | 07/18/2016 13:42 Nylige spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte. På dachaen min spiser noen rødbeter og gulrotblader. Hvem er dette? og hvordan håndtere dem? Takk for tidligere spurt Victor Hva slags skadedyr og hvordan kurere planten?

Hjelp meg å velge materiale og hva jeg skal lage bassenget
Hjelp meg å velge materiale og hva jeg skal lage bassenget

På dachaen vår, reiste vi to trær, og kona og jeg tenkte lenge på hva vi skulle plante eller bygge der. En nabo kastet en utmerket ide for oss å bygge et lite tjern og dekorere det med figurer. Jeg vil vite fra dere kjære venner, hva er den beste måten å lage et betongbasseng under et tjern eller kjøpe et ferdig plastikkbad?

Salg av frøplanter og delenok
Salg av frøplanter og delenok

Interessert i hvem og hvordan etablerte salgskanaler for salg av frøplanter, blomster, busker. Mulige salgsmuligheter. 422 visninger | 06/26/2016 16:45 Nylige spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (a) Noen i landet mitt spiser rødbeterblader og gulrotblader. Hvem er dette?

Hvorfor blir agurker gule
Hvorfor blir agurker gule

Hvorfor begynte agurkene å bli gule? Vi fôrer vann hver kveld med varmt vann. Drivhus polykarbonat. Tagger: agurker 216 visninger | 07/22/2016 14:57 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen spiser rødbeterblader og gulrotblader i dachaen min. Hvem er dette?